Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

To the Moon and Beyond

Een mooie uitdaging met een warm hart, daar werken we graag aan mee!
KBC is meer dan een bank-verzekeraar. Ze stimuleren werknemers en klanten om verschillende goede doelen te ondersteunen. Dit jaar willen ze minstens 384.000 kilometer, de afstand van de aarde tot de maan, bij elkaar te sporten.

Sinds september 2017 gaat KBC met Team Blue, het label waaronder alle KBC-medewerkers van de ganse KBC-groep zich scharen, verschillende uitdagingen aan. De nieuwste uitdaging is om samen met klanten 384.000 km, de gemiddelde afstand tussen de aarde en maan, bij elkaar te sporten. Die afstand wordt door KBC omgezet in euro’s en geschonken aan verschillende goede doelen.

Concept

Het concept is bewust eenvoudig gehouden. KBC, of iemand die zich registreert als organisator, kan een activiteit opzetten en mensen uitnodigen hier aan deel te nemen voor het goede doel. Die focus op het verzorgen van een optimale gebruikerservaring was op eenzelfde manier van belang bij de ledenportaal die we bouwden voor het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen.

Nadien geven alle deelnemers het aantal verzamelde kilometers in. Afhankelijk van de sport worden die vermenigvuldigd met een factor, want laten we eerlijk zijn, 4 km zwemmen is een grotere uitdaging dan 5 km wandelen.

Zelf organiseren

KBC kan natuurlijk niet overal aanwezig zijn, dus moedigen ze iedereen aan om zich te registreren en zelf een activiteit te organiseren waar klanten en werknemers van KBC aan kunnen deelnemen.Na goedkeuring verschijnt dit ook op de site.

Na afloop van deze activiteit geeft de organisator het aantal verzamelde kilometers in.

Een goed doel?

Aan elke activiteit koppelt de organisator een goed doel. Afhankelijk van het verzamelde aantal kilometers zal een bedrag in verhouding worden uitgekeerd.

QR for the win

Elk evenement krijgt een eigen detailpagina waarop alle informatie én een QR-code terug te vinden is. Met die QR-code kom je rechtstreeks in je webbanking terecht en kan je vrijblijvend een bedrag storten om het evenement te sponsoren. Door de unieke mededeling komt het geld ook terecht bij het juiste goede doel.

 

techno sumo

Technobabbel

Deze website werd uitgewerkt in onze favoriete Fork CMS. We voegden enkele specifieke beveiligingsmaatregelen toe, en lieten een security audit doen van het CMS. Tijdens deze audit werd er een PEN-test gedaan, een test die probeert om gaten in de beveiliging te vinden.

De raket op de homepage vliegt ook effectief naar de maan en de sterrenhemel wordt gesimuleerd in canvas met een leuk parallax-effect!

 

Jij vraagt, SumoCoders ontwikkelt

Wat we zoal met maatoplossingen kunnen verwezenlijken:

  • Medewerkers efficiënter laten samenwerken
  • Stockbeheer beter beheren
  • Facturatie automatiseren

SumoCoders BV

google map
Laden
Sumocoders
Afrikalaan 289
9000 Gent
BE