Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Vertrouw je project toe aan een webbureau met een no-nonsense aanpak en de beste service.

Net zoals veel bureau’s ontwikkelen we websites, webapps en tools. Hoe onderscheiden we ons? Door onze technische expertise te gebruiken, zo de juiste oplossing te vinden voor jouw project en die op een heldere manier te communiceren.

 

Heldere communicatie

Heldere, efficiënte communicatie

Websites, tools of webapps laten ontwikkelen om zelf efficiënter te werken en dan gegijzeld worden door onbegrijpbare taal van de partner waar je mee samenwerkt? Daar passen we voor. Bij SumoCoders begrijpen we dat het succes van een project het resultaat moet zijn van correcte én begrijpbare communicatie. We houden je bij elke stap in het proces op de hoogte.

Vakkennis

Met alle kennis en ervaring

SumoCoders is niet voor niets een team van technische experts. Bij elk project starten we met het in kaart brengen van de technische uitdaging en de potentiële valkuilen. Op die manier starten we pas met ontwikkelen wanneer alle vragen zijn opgelost zodat jij er op kunt vertrouwen dat alles feilloos wordt opgeleverd.

Eerlijke partnerships

De juiste oplossing voor jouw project

We geloven niet in 'one size fits all'. Wil dat zeggen dat we voor elke vraag starten van nul? Natuurlijk niet. We zijn zelf te grote fans van automatisering. Maar we gieten jouw project nooit in een standaardpakket. Bovendien geloven we in eerlijke partnerships, op lange termijn. Daarom wordt je altijd de volledige eigenaar van de webapplicatie, website of tool die we voor jou ontwikkelden en ben je niet afhankelijk van ons.

Volgens de regels van het vak

Volgens de regels van het vak

Wij bouwen veilige en oerdegelijke systemen die tegen een stootje kunnen. Steek dus gerust al jouw energie in de groei van jouw bedrijf, jouw webapplicatie of website evolueert mee op hetzelfde tempo. Bovendien is SumoCoders AnySurfer certified en daar pakken we graag mee uit. Elk lid van ons team wordt hierin opgeleid en wordt verwacht deze principes actief toe te passen binnen zijn/haar werkgebied.

Correcte timing en stipte deadlines

Timing en deadlines

Onvoorziene deadlines en last minute projecten houden een opdracht interessant en de mensen scherp! Zelf een irrealistische deadline schrikt ons niet af. In onze planning houden we rekening met obstakels. Een korte deadline? Neem dan contact op.

Een ijzersterke aanpak dankzij een sterk team.

Naast expertise in analyse, ontwerp en ontwikkeling, verwachten we van ons team passie en liefde voor wat we opleveren. Professionals die zich elke dag vol enthousiasme gooien op jouw project, daar zit de kracht van SumoCoders.

Bekijk ons team

case Een sublieme radiotool

Een sublieme radiotool

Qmusic deinst er niet voor terug om coole acties te organiseren en hun luisteraars te verrassen. Voor dit project waren de rollen omgekeerd: SumoCoders verraste de Qmusic medewerkers met onze superefficiënte en sublieme tool.

Wat maakt onze tool zo subliem? Je leest er hier alles over.  

Wat we voor Qmusic deden
case Jouw stem telt echt

Jouw stem telt echt

Elk jaar kaart cirQ tijdens de Gentse Feesten op een ludieke manier een maatschappelijk probleem aan. cirQ wil aantonen dat het systeem van meervoudig stemrecht in een extreme vorm van democratie de toekomst is en richt een politieke partij op!.

Net als in 2017 met het privacy experiment Datakamp hielp SumoCoders bij het digitale luik.

Wat we voor cirQ deden
KMO

Ben je een KMO?

Als KMO hoor je niet wakker te liggen van software. Of je nu een sterk groeiende KMO bent of een KMO op zoek naar nieuwe technologieën, SumoCoders helpt je graag. 

starter

Ben je een start-up?

Een kick-ass idee vraagt een kick-ass technische uitwerking! Nog niet zo lang geleden was SumoCoders nog een start-up, dus alle begrip voor beperkte budgetten. 

agency

Ben je een agency?

Zelf als agency worstel je soms met de grenzen van de technische kennis of beschikbaarheid van je team. No worries! SumoCoders ondersteunt met alle plezier!

Jij vraagt, SumoCoders ontwikkelt

Wat we zoal met maatoplossingen kunnen verwezenlijken:

  • Medewerkers efficiënter laten samenwerken
  • Stockbeheer beter beheren
  • Facturatie automatiseren

SumoCoders BV

google map
Laden
Sumocoders
Afrikalaan 289
9000 Gent
BE