Ga naar de inhoud

Efficiëntie door maatwerk

Als bedrijf ben je op zoek naar de meest efficiënte manier van werken. Dat is logisch. Wat is er beter dan een webapplicatie die alle data verzamelt of een website dat met andere systemen communiceert? Zo hoef jij maar in één systeem te werken. Efficiënt toch?

 

Automatisering en vereenvoudiging door software

Of we nu spreken over facturatie software, time management systemen, een CRM of een ERP pakket, het is logisch dat deze pakketten precies werken zoals jij het wenst. Een standaardpakket biedt niet altijd de mogelijkheid om via instellingen de software af te stemmen op de behoeftes van jouw bedrijf en jouw verwachtingen. Waarom? Omdat elk bedrijf uniek is. 

Wat kan je zoals vereenvoudigen?

SumoCoders is expert in het vereenvoudigen van allerlei processen voor zowel websites als webapps door enerzijds tools aan elkaar te koppelen en anderzijds oplossingen op maat te bouwen.

Software koppelen

API's ontwikkelen om applicaties, databases en services met elkaar te verbinden is volledig ons ding. Klinkt efficiënter werken en tijd besparen dankzij administratieve software op maat als muziek in de oren? Natuurlijk, time is money en jij wil zoveel mogelijk tijd spenderen aan wat telt. 

De grootste voordelen van werken met een API zijn ongetwijfeld tijdsbesparing en efficiëntieverhoging.Toch zijn er nog veel andere voordelen:

 

Oplossingen op maat

De meerwaarde van de op maat gemaakte webapplicaties van SumoCoders zit in de integratie met andere applicaties. Een aantal voorbeelden van tools waar we succesvol mee geïntegreerd hebben:

Daarnaast is SumoCoders een krak in op maat gemaakte online tools waarbij we integraties niet uit de weg gaan.

 

Hoe werken we?

Enkele cases uitgelicht

 

case Een sublieme radiotool

Een sublieme radiotool

Qmusic deinst er niet voor terug om coole acties te organiseren en hun luisteraars te verrassen. Voor dit project waren de rollen omgekeerd: SumoCoders verraste de Qmusic medewerkers met onze superefficiënte en sublieme tool.

Wat maakt onze tool zo subliem? Je leest er hier alles over.  

Wat we voor Qmusic deden
case Een privacy experiment

Een privacy experiment

Dat groot Gent jaarlijks uitkijkt naar de jaarlijkse Gentse Feesten is een feit. Welk deel van de feestgangers elk jaar watertandend aftelt naar de nieuwste stunt van cirQ, is iets moeilijker te achterhalen. Feit is wel dat de mensen van cirQ er voor gekend zijn om tijdens die 10daagse de draak te steken met de maatschappij en de actuele hete hangijzers. En SumoCoders werkte daar tijdens editie 2017 aan mee!

Wil je weten hoe we van 60% van de bezoekers hun GSM-nummer te pakken kregen? Lees dan zeker verder.

Wat we voor cirQ - Datakamp deden

Streef jij ook naar efficiëntie?

Neem dan zeker contact op met ons. We doen niets liever dan maatoplossingen bouwen. 

SumoCoders bvba

Laden
Sumocoders
Afrikalaan 289
9000 Gent
BE