Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Efficiëntie door maatwerk

Als bedrijf ben je op zoek naar de meest efficiënte manier van werken. Dat is logisch. Wat is er beter dan een webapplicatie die alle data verzamelt of een website dat met andere systemen communiceert? Zo hoef jij maar in één systeem te werken. Efficiënt toch?

 

Automatisering en vereenvoudiging door software

Of we nu spreken over facturatie software, time management systemen, een CRM of een ERP pakket, het is logisch dat deze pakketten precies werken zoals jij het wenst. Een standaardpakket biedt niet altijd de mogelijkheid om via instellingen de software af te stemmen op de behoeftes van jouw bedrijf en jouw verwachtingen. Waarom? Omdat elk bedrijf uniek is. 

Wat kan je zoals vereenvoudigen?

SumoCoders is expert in het vereenvoudigen van allerlei processen voor zowel websites als webapps door enerzijds tools aan elkaar te koppelen en anderzijds oplossingen op maat te bouwen.

Software koppelen

API's ontwikkelen om applicaties, databases en services met elkaar te verbinden is volledig ons ding. Klinkt efficiënter werken en tijd besparen dankzij administratieve software op maat als muziek in de oren? Natuurlijk, time is money en jij wil zoveel mogelijk tijd spenderen aan wat telt. 

De grootste voordelen van werken met een API zijn ongetwijfeld tijdsbesparing en efficiëntieverhoging.Toch zijn er nog veel andere voordelen:

 

Oplossingen op maat

De meerwaarde van de op maat gemaakte webapplicaties van SumoCoders zit in de integratie met andere applicaties. Een aantal voorbeelden van tools waar we succesvol mee geïntegreerd hebben:

Daarnaast is SumoCoders een krak in op maat gemaakte online tools waarbij we integraties niet uit de weg gaan.

 

Hoe werken we?

Enkele cases uitgelicht

 

case Een sublieme radiotool

Een sublieme radiotool

Qmusic deinst er niet voor terug om coole acties te organiseren en hun luisteraars te verrassen. Voor dit project waren de rollen omgekeerd: SumoCoders verraste de Qmusic medewerkers met onze superefficiënte en sublieme tool.

Wat maakt onze tool zo subliem? Je leest er hier alles over.  

Wat we voor Qmusic deden
case Jouw stem telt echt

Jouw stem telt echt

Elk jaar kaart cirQ tijdens de Gentse Feesten op een ludieke manier een maatschappelijk probleem aan. cirQ wil aantonen dat het systeem van meervoudig stemrecht in een extreme vorm van democratie de toekomst is en richt een politieke partij op!.

Net als in 2017 met het privacy experiment Datakamp hielp SumoCoders bij het digitale luik.

Wat we voor cirQ deden

Streef jij ook naar efficiëntie?

Neem dan zeker contact op met ons. We doen niets liever dan maatoplossingen bouwen. 

SumoCoders BV

google map
Laden
Sumocoders
Afrikalaan 289
9000 Gent
BE