Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Op naar de volgende afspraak!

Jouw techniekers zo optimaal mogelijk op de baan? Een extra afspraak maken in de buurt van een al geplande afspraak? Lees hier hoe Stroomop het doet!

Stroomop importeert verwarmingstoestellen die werken met pellets of hout. Ze bieden technische ondersteuning of staan in voor herstellingen wanneer de toestellen nog onder garantie zijn. Dagelijks worden er dus heel wat techniekers de baan op gestuurd.

Elke technieker heeft een agenda die wordt aangestuurd vanuit Teamleader zodat direct alle correcte gegevens over het toestel, de klant, … en eventueel facturatie mooi aan elkaar gelinkt zijn. Een goede oplossing, maar het kon beter:

Een overzicht

Waar vroeger één iemand verantwoordelijk was voor de volledige planning, gebeurt dat nu door verschillende mensen. Dat maakt het moeilijk om snel te weten waar de verschillende techniekers zijn op een dag.

Om dat te verhelpen bouwden we een kaart waarop alle techniekers in een kleur worden weergegeven, met elk hun afspraken voor die dag en een cijfer dat bovendien de volgorde aangeeft. Dankzij de filter die we erbij ontwikkelende kan je ook een bepaalde datum en/of technieker selecteren.

Een aansluitende afspraak?

Bij een herstelling willen ze de klant zo snel mogelijk helpen, maar een technieker van Herentals naar Torhout sturen om dan erna naar Schoten te rijden voor de volgende afspraak is allesbehalve efficiënt, en dan moet de klant natuurlijk ook nog thuis zijn.

We ontwikkelden een zoekfunctie die op basis van een klant de dichtstbijzijnde afspraak in de toekomst kan terugvinden, zowel in tijd als in afstand. De medewerker krijgt een overzicht van al deze afspraken en kan dus een nieuwe aansluitende afspraak inplannen terwijl hij aan de lijn is met de klant.

Mis jij ook een specifieke functionaliteit in Teamleader? Contacteer ons dan.

techno sumo

Technobabbel

Deze applicatie is gebouwd in Symfony, en spreekt Google’s Geocoding API aan op basis van data die we ophalen uit Teamleader. We werkten ook voor het eerst met de v2-versie van de Teamleader-API.

Jij vraagt, SumoCoders ontwikkelt

Wat we zoal met maatoplossingen kunnen verwezenlijken:

  • Medewerkers efficiënter laten samenwerken
  • Stockbeheer beter beheren
  • Facturatie automatiseren

SumoCoders BV

google map
Laden
Sumocoders
Afrikalaan 289
9000 Gent
BE