Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Complexe dossiers eenvoudig online

Digitale dossiers of aanvragen voor leningen opvolgen, sommige banken dromen er nog van, bij het Vlaams Woningfonds kan het!

Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan mensen met een beperkt inkomen die toch een woning of appartement willen kopen.

Al na je eerste afspraak bij een provinciaal kantoor kan je je dossier digitaal opvolgen. Je ontvangt een uitnodiging via mail om jouw account aan te maken op het online platform. Daar zie je onmiddellijk welke documenten nog ontbreken in jouw dossier en wat de algemene status van je aanvraag is. Wordt jouw dossier aanvaard dan krijg je niet alleen een aanbod, het dossier wordt ook naar je notaris gestuurd zodat ook hij alles mee kan opvolgen voor een volgende fase van de aankoop.

Maar daar stopt het platform niet. Je consulteert even makkelijk de huidige stand van je lening, vindt er alle nodige fiscale documenten en alle andere informatie met betrekking tot jouw krediet. 

Je kan er ook allerlei aanvragen indienen, bijvoorbeeld voor de uitbetaling van uitgevoerde werken of wijzigingen aan de gezinssituatie doorgeven. Het Vlaams Woningfonds verzamelt zo alle data in één keer waardoor er geen tijdverlies meer is met heen-en-weer gemail over ontbrekende documenten of informatie.

Voor het Vlaams Woningfonds betekent dit een enorme vooruitgang op vlak van efficiëntie Waar vroeger heel veel via de klassieke post werd gedaan, verloopt alles nu digitaal én direct.

Wil jij jouw klanten via een webapplicatie inzage geven in hun dossier(s)? Neem dan contact met ons op.

techno sumo

Technobabbel

Bij het Vlaams Woningfonds wordt alle data real-time ontsloten via webservices, die worden alleen wanneer nodig opgeroepen om het dossier aan de klant te tonen. Ook alle aanvragen worden doorgestuurd naar de API van het Vlaams Woningfonds.

Omdat we real-time communiceren is alleen minimale data aanwezig in het platform zelf waardoor je privacy gegarandeerd kan worden. Bovendien hebben alleen mensen gelinkt aan jouw dossier toegang tot jouw dossier.

Het platform is gebouwd in PHP met Symfony. Ook langs deze kant is er een API, waarmee de backend software van Vlaams Woningfonds kan spreken voor het uitnodigen van nieuwe mensen.

Jij vraagt, SumoCoders ontwikkelt

Wat we zoal met maatoplossingen kunnen verwezenlijken:

  • Medewerkers efficiënter laten samenwerken
  • Stockbeheer beter beheren
  • Facturatie automatiseren

SumoCoders BV

google map
Laden
Sumocoders
Afrikalaan 289
9000 Gent
BE