Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Koppeling Shopify-Teamleader

Administratief werk reduceren zodat je kan focussen op je product, promotie en de klant? We ontwikkelden een koppeling tussen Shopify en Teamleader waarmee tijd wordt bespaard.

Met Shopify presenteer je op een eenvoudige manier je producten online met de mogelijkheid om ze online te bestellen. Shopify is een toegankelijk open source systeem en één van de meest gebruikte platformen wereldwijd.

Gebruik je zowel Teamleader als Shopify? Dan weet je dat je nieuwe klanten steeds in beide tools moet aanmaken. Wij zorgden ervoor dat potentiële klanten aangemaakt worden in Teamleader, waaraan je een deal kan koppelen. Wanneer die deal goedgekeurd wordt en je potentiële klant een klant wordt, maken we automatisch ook een klant aan in Shopify. De logingegevens sturen we via mail naar de nieuwe klant.

Ook de opvolging verloopt automatisch. Zo tracken we wanneer een klant geen bestelling plaatst, waarna we reminder mails kunnen verzenden. Een handige functie die opvolging bij verplicht terugkerende bestellingen opnieuw vereenvoudigd. Om de mails te versturen spraken we de API van MailChimp aan.

Vanuit Shopify worden verschillende acties doorgestuurd naar Teamleader. Bij elke bestelling wordt een notitie in Teamleader toegevoegd bij de klant. Zo krijgen de accountmanagers direct een volledig overzicht zonder Shopify te raadplegen.

Beperkt programmeerwerk, maar met een grote efficiëntie en ontzorging voor de klant.

techno sumo

Technobabbel

Onze code, geschreven in PHP met behulp van Symfony componenten, integreert met de webservices van Shopify en Teamleader.

Jij vraagt, SumoCoders ontwikkelt

Wat we zoal met maatoplossingen kunnen verwezenlijken:

  • Medewerkers efficiënter laten samenwerken
  • Stockbeheer beter beheren
  • Facturatie automatiseren

SumoCoders BV

google map
Laden
Sumocoders
Afrikalaan 289
9000 Gent
BE