Ga naar de inhoud

Websites en webapps 

Een website of webshop nodig die aan specifieke vereisten voldoet? Of misschien wil je een nieuwsbrief in je eigen huisstijl of een converterende campagnewebsite. 

Dan ben je bij SumoCoders aan het juiste adres.

 

Jouw project verdient een unieke aanpak

Een website of applicatie bouwen doen we aan de hand van een CMS. Content Management en het up-to-date houden van content op jouw website of in jouw app, is geen evidente opdracht. Om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om hun content te beheren, maken we gebruik van Fork Open Source CMS.

Dit gebruiksvriendelijk Content Management Systeem is ‘the best of both worlds’: ontwikkelaars kunnen op een snelle en vlotte manier de meest indrukwekkende websites en applicaties ontwikkelen en jij als klant hoeft geen techneut te zijn om snel het potentieel van Fork te ontdekken.

Wat is Fork CMS?

Fork CMS is een Content Management Systeem met oog voor gebruiksgemak. Zonder hulp van een websitebouwer kan een gebruiker teksten aanpassen, nieuwe pagina’s toevoegen, afbeeldingen plaatsen, …

De interface van Fork CMS is een eenvoudig tekstverwerkingsprogramma volgens een intuïtief gebruik. De backend wordt, zoals je kan verwachten, afgeschermd door een login. Zo kunnen enkel de aangewezen gebruikers inloggen en aanpassingen doorvoeren. 

Wist je trouwens dat Tijs, één van onze zaakvoerders, aan de wieg stond van Fork CMS? Al sinds het ontstaan van Fork CMS, bouwt en onderhoudt hij modules. Hij is eveneens één van de drijvende krachten achter de Fork CMS community.

fork branding

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Met Fork CMS bouwen developers snel en gemakkelijk de meest indrukwekkende websites en applicaties.
  • Door de gebruiksvriendelijkheid van Fork CMS krijgt de eindgebruiker de volledige controle over de online applicatie.
  • Zowel beginners als professionals kunnen snel aan de slag met Fork CMS.
  • Fork CMS steunt deels op Open Source. Iedereen kan modules ontwikkelen en bestaande modules uitwisslen. Dat scheelt een hoop centen in jouw budget. 

Waarom zou je dan voor SumoCoders kiezen wanneer zo goed als alles beschikbaar is via Open Source? 

SumoCoders kent Fork CMS door en door. Niet alleen omwille van de jarenlange kennis van Tijs, maar ook doordat het hele team zich verdiept en meebouwt aan de community. Onze diepgaande kennis van het Fork CMS laat ons toe om op maat ontwikkelde extra modules moeiteloos in dezelfde look-and-feel te integreren. Daardoor zijn ze niet te onderscheiden van de reeds bestaande modules.

Ben je benieuwd naar wat SumoCoders voor jou kan doen?

pearl

Voorbeeldprojecten gebouwd met Fork

 

case Een sublieme radiotool

Een sublieme radiotool

Qmusic deinst er niet voor terug om coole acties te organiseren en hun luisteraars te verrassen. Voor dit project waren de rollen omgekeerd: SumoCoders verraste de Qmusic medewerkers met onze superefficiënte en sublieme tool.

Wat maakt onze tool zo subliem? Je leest er hier alles over.  

Wat we voor Qmusic deden
case Jouw stem telt echt

Jouw stem telt echt

Elk jaar kaart cirQ tijdens de Gentse Feesten op een ludieke manier een maatschappelijk probleem aan. cirQ wil aantonen dat het systeem van meervoudig stemrecht in een extreme vorm van democratie de toekomst is en richt een politieke partij op!.

Net als in 2017 met het privacy experiment Datakamp hielp SumoCoders bij het digitale luik.

Wat we voor cirQ deden

Waarom is een Content Management Systeem belangrijk?

De tijd dat de webbouwer ook instond voor alle copy changes ligt al ver achter ons. Tegenwoordig is het belangrijk dat content op je website leeft. Regelmatig nieuwe content voorzien is niet alleen interessant voor zoekmachines, maar het zorgt ook voor terugkerende bezoekers.

Dankzij een CMS kan je op elk moment de inhoud beheren en ben je niet afhankelijk van je webbouwer. Wij bij SumoCoders streven naar een maximale zelfredzaamheid van onze klanten. Het CMS dat wij voorstellen is heel eenvoudig aan te leren en vereist absoluut geen technische kennis, ook al is het vanuit developers-standpunt "state of the art".

Samen lossen we elk technisch of administratief probleem op. Met kennis van zaken, tonnen ervaring en onze passie voor het vak natuurlijk!

 

Geïnteresseerd in onze aanpak?

Een project dat maatwerk vraagt?

We doen niets liever dan maatoplossingen voorzien. 

SumoCoders bvba

Laden
Sumocoders
Afrikalaan 289
9000 Gent
BE