Ga naar de inhoud

Efficiënter werken & tijd sparen dankzij administratieve software op maat
(facturatie, time management, CRM, ERP)

Ben je op zoek naar administratieve software of een boekhoudpakket dat aan je eisen voldoet? Ben je er ook van overtuigd dat je efficiënter zou kunnen werken met software op maat? Verlies je tijd door handelingen meermaals én in meerdere pakketten te moeten uitvoeren?

SumoCoders, expert in software op maat

Of we nu spreken over facturatie software, time management systemen, een CRM of ERP pakket, het is logisch dat deze pakketten, jou toelaten tijdsefficiënt te werken. Een standaardpakket biedt niet altijd de mogelijkheid om via instellingen de software af te stemmen op de behoeftes van jouw bedrijf en jouw verwachtingen.

SumoCoders gelooft dat elk bedrijf uniek is. Daarom bouwen we administratieve software op maat van jouw vraag en op maat van jouw bedrijf. Doordat we samen jullie de processen analyseren en de verwachtingen in kaart brengen, kunnen we heel gemakkelijk zien welke dagdagelijkse handelingen we kunnen automatiseren en op welke vlakken dit potentieel tijdswinst kan opleveren.

We houden er zelf niet van om dezelfde gegevens in te putten in verschillende systemen, daarom zullen we ook steeds kijken op welke manier we kunnen integreren met andere bestaande applicaties.

Voorbeelden van tools waar we al succesvol mee geïntegreerd hebben, zijn:

Samen met jou kijken we naar de beste oplossing afgestemdop jouw bedrijf.

"Time is money" vs "maatwerk is duur"

Laten we niet rond de pot draaien, als we het hebben over maatwerk en software op maat, dan denkt iedereen onmiddellijk aan hoge facturen, dure oplossingen en een vendor lock-in. Vreemd toch dat men deze redenering nooit omkeert en bedenkt hoeveel tijd mensen nodig zullen hebben om bijvoorbeeld hun manier van werken aan te passen aan een standaardpakket.

Ervaring leert ons dat je best in kaart brengt welke factoren prioritair zullen zijn in je beslissing:

Heb je je bijvoorbeeld al eens afgevraagd hoeveel tijd je zou sparen door een contactpersoon in 1 centraal systeem in te putten in plaats van dit in zowel je facturatiesysteem als je CRM software in te geven? Hoe vaak per week maakt iemand binnen je organisatie een nieuwe contactpersoon aan? Et voilà… vermenigvuldig deze tijd met je personeelskost en je maakt budget vrij voor softwareontwikkeling op maat.

Op en top ervaring

SumoCoders kan jou succesverhalen voorleggen van klanten die jou voorgegaan zijn op vlak van softwareontwikkeling op maat. Hier kan je ze alvast enkele verhalen lezen:

Uiteraard brengen we je graag met hen in contact, mocht je nog enkele specifieke vragen hebben over onze expertise.

Ben je benieuwd naar wat SumoCoders voor je kan doen?

Contacteer ons

Jij vraagt, SumoCoders ontwikkelt

Wat we zoal met maatoplossingen kunnen verwezenlijken:

  • Medewerkers efficiënter laten samenwerken
  • Stockbeheer beter beheren
  • Facturatie automatiseren

SumoCoders bvba

Laden
Sumocoders
Afrikalaan 289
9000 Gent
BE