Ga naar de inhoud

Content Management en het up-to-date houden van content op jouw website of in jouw app, is geen evidente opdracht. Om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om hun content te beheren, maken we gebruik van Fork Open Source CMS.
Dit gebruiksvriendelijk Content Management Systeem is ‘the best of both worlds’: ontwikkelaars kunnen op een snelle en vlotte manier de meest indrukwekkende websites en applicaties ontwikkelen en jij als klant hoeft geen techneut te zijn om snel het potentieel van Fork te ontdekken.

Waarom is een Content Management Systeem belangrijk?

De tijd dat de webbouwer ook instond voor alle copy changes ligt al ver achter ons. Tegenwoordig is het belangrijk dat content op je website leeft. Regelmatig nieuwe copy voorzien is niet alleen interessant voor zoekmachines, maar het zorgt ook voor terugkerende bezoekers.

Dankzij een CMS kan je op elk moment de copy beheren en ben je niet afhankelijk van je webbouwer.

Wij bij SumoCoders streven naar een maximale zelfredzaamheid van onze klanten. Het CMS dat wij voorstellen is heel eenvoudig aan te leren en vereist absoluut geen technische kennis, ook al is het vanuit developers-standpunt "state of the art".

Wat is Fork CMS?

Fork CMS is een Content Management Systeem met oog voor gebruiksgemak. Zonder hulp van een websitebouwer kan de gebruiker teksten aanpassen, nieuwe pagina’s toevoegen, afbeeldingen plaatsen, …

De interface van Fork CMS is een eenvoudig tekstverwerkingsprogramma, wat bijdraagt tot een intuïtief gebruik.

Uiteraard wordt de backend afgeschermd door een login. Zo kunnen enkel de aangewezen gebruikers hierop inloggen. Het beheer van gebruikersrechten is trouwens ook iets wat we heel graag overdragen aan jou, eens je het CMS in gebruik neemt.

Wist je trouwens dat Tijs, één van onze zaakvoerders, aan de wieg stond van Fork CMS? Al sinds het ontstaan van Fork CMS, bouwt en onderhoudt hij modules. Hij is eveneens één van de drijvende krachten achter de Fork CMS community.

Fork CMS mascotte

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Dankzij Fork CMS bouwen developers snel en makkelijk de meest indrukwekkende websites en applicaties.
  • Door de gebruiksvriendelijkheid van Fork CMS krijgt de eindgebruiker de volledige controle over de online applicatie.
  • Zowel beginners als professionals kunnen snel aan de slag met Fork CMS.
  • Fork CMS steunt deels op Open Source. Iedereen kan modules ontwikkelen en bestaande modules gebruiken van elkaar.
Fork CMS voordelen

Waarom zou je dan voor SumoCoders kiezen wanneer zo goed als alles beschikbaar is via Open Source?
SumoCoders kent Fork CMS door en door. Niet alleen omwille van de jarenlange kennis van Tijs, maar ook doordat het hele team zich verdiept en meebouwt aan de community. Deze diepgaande kennis van het Fork CMS – laat ons toe om op maat ontwikkelde, extra modules, moeiteloos met dezelfde look-and-feel te integreren, waardoor deze niet te onderscheiden zijn van de reeds bestaande modules.

Ben je benieuwd naar wat SumoCoders voor jou kan doen?

Contacteer ons

Jij vraagt, SumoCoders ontwikkelt

Wat we zoal met maatoplossingen kunnen verwezenlijken:

  • Medewerkers efficiënter laten samenwerken
  • Stockbeheer beter beheren
  • Facturatie automatiseren

SumoCoders bvba

Laden
Sumocoders
Afrikalaan 289
9000 Gent
BE