Ga naar de inhoud

Wij bouwen slimme tools, webapps en websites zodat je efficiënter werkt en meer klanten bereikt

Efficiëntie voor KMO’s

SumoCoders helpt je bij het automatiseren van dagdagelijkse handelingen en het detecteren van tijdswinst door o.a. bestaande softwarepakketten te koppelen.

We bouwen de beste maatoplossing, want elke minuut telt voor een KMO. 

Websites & Webapps

Een website of webshop nodig die aan specifieke vereisten voldoet? Of misschien wil je een nieuwsbrief in je eigen huisstijl of een converterende campagnewebsite. 

Dan ben je bij SumoCoders aan het juiste adres.

Consultancy & Expertise

Betrek je graag een SumoCoder om jouw project in handen te nemen? Dat kan.

Voor elk specifiek gebied hebben we experten om jou te ondersteunen. Zowel analisten als developers staan ter beschikking. 

Screenshot van www.nsz.be

Een project waar we fier op zijn

Een responsive website met ledenportaal

NSZ, het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen, dé bondgenoot van alle zelfstandigen, vrije beroepen en KMO’s in België, gaf ons een boeiende opdracht. We hadden de eer om een nieuwe website te bouwen en daarbovenop een ledenportaal te voorzien. 

Onze oplossing

Deze klanten gingen je voor:

Recente artikels

Geschreven door Sumocoders op
in de categorie: Default

Noem het een klassiek parcours. Net zoals veel ondernemers liep Gerrit Vromant, social media coach, ervaring op binnen een bedrijf. Bij Talking Heads hielp hij grote bedrijven meer te halen uit hun social media strategie. Bedreven en gedreven als Gerrit is, start hij als freelancer en gaat op zoek naar zijn eigen klanten. Het is een start die hem vrij snel zou tonen hoe je binnen bepaalde prioriteiten als freelancer toch een goede work/life balance kunt bereiken en de sprong van freelancer naar ondernemer kunt maken.

Lees meer

SumoCoders is een ervaren development agency in Gent. We zijn expert in het bouwen van slimme tools, webapplicaties en websites die er voor zorgen dat je efficiënter kan werken en meer tijd hebt om klanten te bereiken. We doen dat door waar mogelijk bedrijfsprocessen te automatiseren waardoor je als bedrijf heel wat tijdwinst kunt boeken. Daarnaast begeleiden we start-ups bij hun lancering en wisselen we onze kennis en ervaring uit om hen een stevige basis te geven. Onze kennis en ervaring steunt voornamelijk op een degelijke technische kennis. Op die manier bieden we de best mogelijk oplossing aan, of dat nu maatwerk is met eigen ontwikkeling of de integratie van bestaande tools zoals ons eigen content management systeem Fork. We hanteren een no-nonsenseaanpak. We geven realistische deadlines in functie van de complexiteit van het project en begeleiden je door heel het traject. Ons doel? Je echt helpen.

 

Samen gaan voor extra tijdwinst? Het begint met een eerste contact.

 

Jij vraagt, SumoCoders ontwikkelt

Wat we zoal met maatoplossingen kunnen verwezenlijken:

  • Medewerkers efficiënter laten samenwerken
  • Stockbeheer beter beheren
  • Facturatie automatiseren

SumoCoders bvba

Laden
Sumocoders
Afrikalaan 289
9000 Gent
BE